fbpx

E-press

Üdvözöljük az E-PRESS NYOMDA weboldalán!

Naptár rendeléséhez szeretnénk egy kis tájékoztatást nyújtani Önnek a megrendelés folyamatáról és a fizetési lehetőségekről:

  1. Megrendelés folyamata:

Válassza ki az Önnek legjobban tetsző naptár típust és a típushoz megfelelő képmennyiségeket.
Kérjük, ügyeljen arra, hogy a naptárhoz kiválasztott képek legyenek elnevezve az adott hónap (január, február, március stb.) és borító megnevezéssel.
Megrendelésének elküldését követően, mi látványtervet készítünk az ön részére, hogy megbizonyosodjon róla minden az elképzelésének megfelelően történik.
Az e-mailes egyeztetést követően, kizárólag az ön által jóváhagyott grafika kerül kinyomtatásra, elkerülve ezzel az esetleges félreértéseket.
A naptárak elkészülésének határideje maximum 5 munkanap. ( A gyártási idő a megrendelés mennyiségének függvényében változhat.)

  1. Fizetési feltételek és lehetőségek:

A megrendelés elkészülését követően, minden ügyfelünket e-mailben értesítünk a termékek átvételének időpontjáról és a fizetési információkról.
Cégünknél lehetőség van átutalásos fizetésre: ebben az esetben, elektronikus számlát állítunk ki a megrendeléskor megadott számlázási névre és címre. A számla kiegyenlítésének a termékek átvételéig kell megérkeznie.
Helyszínen történő fizetés: CSAK KÉSZPÉNZBEN!
Bankkártyás fizetésre, sajnos nincs lehetőség!

Ügyintéző: Somogyi-Bodó Diána

Ügyfélpont
H-6724 Szeged, Pulz u. 33.
Tel.: +36 62 424-964 / 17-es mellék
sales@epressnyomda.hu